Småkryp och stora kryp


Musiken börjar där orden upphör


Himlen finns på riktigt

Det fick jag svar på idag. Inga konstigheter alls egentligen men kan vara bra att veta för de som tvivlar. Jag och R har en egen himmel, fast den är på vattnet och där tog jag dessa bilder. Fångade från en guppande båt med mitt tele.

jag saktar ner

Datorn och då också en stor del av mitt bildarkiv ligger på pausläge hos någon som kan de tekniska bitarna betydligt bättre än mig. En flitig Mac-användare bryter inte sitt mönster bara för att hennes utbildningen säger så. Istället installeras windows in i Macen och driver den till vansinne. Nu ber jag till högre krafter att den vill samarbeta på tisdag när skolan sätter igång igen.

Under tiden ska jag presentera min kamerautrustning. En liten utrustning som jag hoppas växer med kunskapen jag samlar på mig. Kameran köpte jag för 3 år sedan. En Canon EOS 450D, en bred modell och en kamera som har lärt mig mycket från nybörjarstdiet. En prisvärd kamera som är liten och lätt att bära med sig. 


Under ett år fotade jag enbart med det kitobjektiv som följde med. Ett lätt objektiv för en nybörjare men jag tröttnade ganska snabbt. Jag köpte då till ett Sigma teleobjektiv 70-300mm 1:4-5.6. Objektivet funkar utmärkt vid fotografering av natur eller porträtt. 


Jag har även samlat på mig en hel del tillbehör ur pappas gamla kamerautrustning så som stativ och blixtar.
Nu är jag dock sugen på att utöka min utrustning med ett Canon EF 50mm 1.8 II. Ett perfekt objektiv vid porträttfotografering och dessutom till ett bra pris.

När allt är som det ska så drömmer jag bara bra drömmar...



Fantastiska midsommar

Flickorna de små uti ringen de gå, de tänka just som så, en vän jag kunde få, och om du vill bli allra kärastes min så bjuder jag dig att i dansen träda in. Ja, om du vill bli allra kärastes min så bjuder jag dig att i dansen träda in.

Grekland

Det är något speciellt att befinna sig långt från hemma, i någon annans vardag.

Syskonkärlek


Life in pictures

...nu kör vi...

vart det här kommer att ta mig har jag i skrivandets stund ingen aning om, men jag vet att jag har bilder så jag kan bada i dem och dessa vill jag dela med mig av. Så med några uppmuntrande ord så öppnar jag upp mina album och ger mig ut för att visa er vad jag, med min lilla kamerautrustning kan. Men också för att lära mig mer om den fotografering jag kommit att tycka så mycket om och som lärt mig fånga så mycket av värde. Så med pappas gamla kameraväska på axeln ger jag mig ut för att fylla på ännu mer i arkivet. Titta, njut och kommentera gärna!

 

 

 


RSS 2.0